دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۵۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۷

به گزارش آوای خزر، اسپوتنیک به نقل از مدیکال رو نوشت: کارشناسان در آستانه روز جهانی شکلات، که همه ساله در ۱۱ ژوئیه برگزار می‌شود، فهرستی از ویژگی‌های مفید شکلات را گرد هم آورده‌اند.

به گفته آنها، شکلات را می‌توان با خیال راحت برای «معالجه» افسردگی عاطفی، و به زنان برای مقابله با اثرات تغییرات هورمونی، به هنرمندان، معلمان و پزشکان توصیه کرد. نکته اصلی این است که میزان روزانه ۲۵-۳۰ گرم رعایت شود.

شکلات پیری و استرس را کاهش می‌دهد

به گفته این متخصص، محصولات طبیعی کاکائو دارای ویتامین‌های مفیدی از جمله A ، B۱ ، B۲ ، B۱۲ ، C و D و همچنین آهن، کلسیم، منیزیم و سایر مواد معدنی اشباع‌شده است.

خانم الگا در ادامه افزود: این مواد عملکرد سیستم قلبی عروقی را بهبود می‌بخشند، باعث افزایش روحیه و انرژی می‌شوند، سطح هورمون استرس -کورتیزول را کاهش می‌دهند، عملکرد مغز را تقویت می‌کنند، باعث افزایش حافظه و توانایی‌های ذهنی می‌شوند. آنها حتی روند پیری را نیز کند می‌کنند.

از این رو وی، شکلات را برای هنرمندان، پزشکان و زنان موثر می‌داند.

به گفته کاندیدای علوم پزشکی در روسیه، زالینا گوسوا، حذف شکلات از رژیم غیرممکن است.

وی در ادامه افزود: با این حال، برای بسیاری خوردن این محصول تقریباً اجباری است. اینها افرادی هستند که به فعالیت ذهنی فعال مشغول هستند. اینها افرادی هستند که کارشان با خطر بالای ابتلا به سندرم فرسودگی شغلی همراه است. افرادی که شغل آنها با نوسانات خلقی همراه است.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار